Vi har et lille værksted lige uden for Holstebro ca. 4 km. Vi går to mand på værkstedet indtil videre. Mark Laursen og Peter Jensen, vi vil gøre alt for dig som kunde uanset om du kommer med en opgave på din bil, båd eller trailer. Så giver vi gerne et godt tilbud.

Kundepleje, kvalitet og sikkerhed er nøgleord for os. Vi kommer gerne ud til dig på havnen eller hvor din båd nu står for at udføre en reparation eller service. Kan det ikke lade sig gøre på stedet hjælper vi dig gerne med bugsering til og fra værkstedet. Udførelse af arbejde uden for normal arbejdstid kan gøres efter aftale.

Hvorfor vælge Peters auto & marine

 • Vi kan servicere din bil så du beholder garantien
 • Vi kan servicere din bil, båd eller trailer så du kan nøjes med et værksted
 • Vidste du at vi kan skifte og afbalancere dæk og fælge.
 • Vi kan også skifte bil ruder
 • få opbevaret din båd ved vores lokation ved Handbjerg marina til 180kr. pr. kvm.
 • Vi kan servicere alle biler
 • Vi kan reparere alle både
 • Vi kan reparere alle trailere

Peter Jensen

Uddannet landbrugs, & maskine mekaniker. Ejer og stifter af Peters auto og marine. Peter har stor passion for både og mekanik og går op i både med liv og sjæl. Peter har en stor viden og erfaring med både, bådmotorer, han kan altid få din båd i top stand så du bliver godt sejlende igen. Peters speciale er både og bådudstyr, samt båd-motor og motorteknik især inden for båd og påhængsmotorer. Peter vil med tiden overlade værkstedet til Mark, og rykke ind i butikken hvor han vil stå for salg og kundepleje.

Mark Laursen

Uddannet automekaniker. Mark skal med tiden overtage virksomheden, og med sine rødder i autobranchen vil han stå for alle autoreparationer. Mark har sit speciale i elektronik og fejlfinding. Mark er godt i gang med at få større kendskab og erfaring med bådbranchens, mekanik, salg og service, så dette fortsat bliver den største del af den daglige drift, han har efterhånden fået indgående kendskab og erfaring med salg, reparation, test og diagnose af bådudstyr, både, påhængsmotorer og bådmotorer.

%
Glade kunder
Reparationer om dagen
Dæk på værkstedet årligt
Spændte bolte
 • Vi vil have glade kunder der føler at de kan stole på os.

  Peter Jensen.

VI KAN FIKSE DET FOR DIG

Vi kan alt fra motorskifte til dækskifte uanset om det er  din bil eller båd det dejer sig om.

Motor teknik

Vi har alt udstyr til at justere og udmåle motorer uanset om de er 1 cylinderet eller 12 cylinderet eller om det er 2 eller 4 takt.

motor diagnose

Vi har test og diagnose udstyr til biler og både. Med dette kan vi alt fra at slukke servicelamper til at grundjustere og trimme din motor.

Billig vinter opbevaring

Vi har fået plads i en hal ved Handbjerg marina og kan tilbyde dig en yderst billig pris på 180 kr. pr. kvm.

Service

Vi kan skifte olie på din båd imens den ligger i vandet. Vi har udstyr til at suge olien op i en beholder, så hvis du sejler meget og får brug for service midt i sæsonen er der ingen grund til at få båden på land.

Kombiner din regning

Hos os kan du få lavet sin bil , båd og trailer på en gang så du kan spare penge og kun undvære dine ting, en gang.

Bil og bådustyr

Hos os kan du købe alt fra børne sæder til bilen, til en ny gearkasse til båden. Det skal være så nemt for dig som bil og bådejer som muligt.

© Copyright 2015 webdesign af Mal-foto