Forespørg tid på værkstedet online.

Hvorfor vælge Peters auto & marine næste gang du skal på værksted?

Vi passer godt på din bil eller båd. Vi går op i din sikkerhed og udfører jobbet i top kvalitet med godkendte reservedele og servicedokumentation så garantien bevares og der ikke bliver nogen overraskelser! Hverken på vandet eller på vejen.

Vi gør vores arbejde personligt.

Vi går selv ude på værkstedsgulvet og i butikken. Der møder vi alle vores kunder i øjenhøjde og på den måde får du dit fartøj repareret af den du laver aftalen med.

Godt værktøj.

Vi har investeret mange penge i testudstyr til biler og både. Vi kan udføre alt fra service hvor du beholder fabriksgaranti til fejlfinding af motor og elektriske systemer.

Høje standarder.

Vi kan alt det du forventer af et større værksted, men til et lille værksteds priser – uden du går på kompromis med alsidighed, sikkerhed eller kvalitet.

Vi laver det ikke bare.

Vil du ikke gerne have at din mekaniker lige har tjekket om der stadig er mønster på dækkene? Eller vide om dine bremser er ved at være nedslidte? Vi kontrollerer altid for åbenlyse fejl når vi har biler, både eller trailere inde på værkstedet. Vi informerer dig selvfølgelig inden vi går videre med reparationen på noget ud over det aftalte. Du skal derfor ikke bekymre dig om pludselige ekstra regninger eller om at der er noget på dit fartøj der ikke er blevet tilset.

Peters auto & marine

Vi har et lille værksted lige uden for Holstebro hvor vi vil gøre alt for dig som kunde uanset om du kommer med en opgave på din bil, båd eller trailer. Så giver vi gerne et godt og uforpligtende tilbud.

Ekstraudstyr

Vi både sælger og monterer et bredt udvalg af ekstraudstyr. Om det er højttalere, pilotsæder, projektører, fendere, 240v konvertere, alu-fælge, dvd-afspillere og meget andet.

Vi giver en kop kaffe mens du venter

Vi har indrettet et “venteområde” i vores butik til kundeforkælelse hvor du kan få en gratis kop kaffe mens din bil, båd eller trailer er i gode hænder på værkstedet.

Spar Penge

Du kan kombinere dine reparationer hos os og spare penge. Skal båden eller din Jetski repareres? Hvorfor ikke lige tage traileren med den står på? Så er du sikker på at du får en sejltur uden problemer inklusiv turen til og fra vandet. Vil du spare rigtig mange penge kan du få lavet din bil samtidig og få en gratis lånebil hjem.

Service

Vi laver service på din bådmotor med kvalitetsgodkendte reservedele, godkendte serviceskemaer og testudstyr – så du kan bevare fabriksgarantien.

Vi samarbejder med Idom Autoteknik hvor du kan få lavet service på din bil. Her anvendes også kvalitetsgodkendte reservedele og udstyr så fabriksgarantien opretholdes. Ønskes denne service kontakt Mark Laursen, tlf.: 2989 2251

Båd eller andet fartøj med særlige behov?

Vi kommer gerne ud til dig på havnen eller hvor din båd nu står for at udføre en reparation eller service. Kan det ikke lade sig gøre på stedet hjælper vi dig gerne med bugsering til og fra værkstedet. Udførelse af arbejde uden for normal arbejdstid kan gøres efter aftale.

Betaling

Hos os kan du betale med kontanter, dankort, mobile-pay og få en regning. Har du problemer med at skaffe penge til en reparation kan vi tilbyde dig en billig finansieringsordning så du slipper for hovedpine hvis kontoen er tom og bilen ikke vil starte.

Vores vision

Vi vil fortsætte med at være det lille og fleksible værksted, der kan give gode priser og bevare kvaliteten i det arbejde vi udfører.

Det vil vi gøre igennem kurser, og ved at holde vores værkstedsudstyr up-to-date. Samtidig er det vigtigt for os at du som kunde føler at du er kommet til det helt rigtige værksted, og at du føler at du kan have fuld tillid til alt hvad vi laver for dig. Vores kunder er altid i fokus…

Ofte stillede spørgsmål.

  • Kan I skifte pærer på min bil?

    Ja selvfølgelig kan vi det. Dette behøver ikke tidsbetilling. Vi har altid de mest almindelige pæretyper på lager. Du betaler kun for pæren, vi skifter den med det samme så du hurtigt kan komme på vejen igen.

  • Kan I fastgøre mine nummerplader?

    Jep, du kan få dem fastgjort hos os. Vi har også godkendte nummerpladerammer, skruer og hætter.

  • Kan I servicere havemaskiner?

    Vi har altid serviceret og udført reparationer på buskryddere, plæneklippere, kædesave og hækklippere. Vi har også en del salg af denne slags værktøj fra vores butik.

© Copyright 2015 webdesign af Mal-foto