Forespørg tid på værkstedet online.

Hvorfor vælge Peters auto & marine næste gang du skal på værksted?

Vi passer godt på din bil eller båd. Vi går op i din sikkerhed og udfører jobbet i top kvalitet med godkendte reservedele,  og service dokumentation så garantien bevares og så der ikke bliver nogen overraskelser! Hverken på vandet eller på vejen.

Vi gør vores arbejde personligt.

Vi går selv ude på værkstedetsgulvet og i butikken, der møder vi alle vores kunder i øjenhøjde, og på den måde får du dit fartøj repareret af den du laver aftalen med.

Godt værktøj.

Vi har investeret mange penge i testudstyr til biler og både. Vi kan udføre alt fra Service hvor du beholder fabriks garanti, til fejlfinding af motor og elektriske systemer.

Høje standarter.

Vi kan alt det du forventer af et større værksted, men til et lille værksteds priser. Uden du går på kompromis med alsidighed, sikkerhed eller kvalitet.

Vi laver det ikke bare.

Vil du ikke gerne have at din mekaniker lige har tjekket om der stadig er mønster på dækkene? Eller vide om dine bremser er ved at være nedslidte? Vi kontrollere altid for åbenlyse fejl når vi har biler, både eller trailere inde på værkstedet. Vi informere dig selvfølgelig, inden vi går videre med reparationen på noget ud over aftalte. Så du ikke skal bekymre dig om pludselige ekstra regninger eller om at der er noget på dit fartøj der ikke er blevet tilset.

Peters auto & marine

Vi har et lille værksted lige uden for Holstebro, vi går to på værkstedet. Mark Laursen og Peter Jensen, vi vil gøre alt for dig som kunde uanset om du kommer med en opgave på din bil, båd eller trailer. Så giver vi gerne et godt og uforpligtende tilbud.

Ekstraudstyr

Vi både sælger og montere et bredt udvalg af ekstraudstyr. Om det er højttalere, pilotsæder, projektører, fendere, 240v konverter, alu-fælge, dvd afspiller og meget andet.

Vi gir en kop kaffe mens du venter

Vi har indrettet et “vente område” i vores butik, til kunde forkælelse hvor du kan få en gratis kop kaffe imens din bil, båd eller trailer er i gode hænder på værkstedet.

Spar Penge

Du kan kombinere dine reparationer hos os og spare penge. Skal båden eller din Jetski repareres? hvorfor ikke lige tage traileren med den står på? Så er du sikker på at du får en sejletur uden problemer inklusiv turen til og fra vandet. Vil du spare rigtig mange penge kan du jo få lavet din bil samtidig og få en gratis lånebil hjem.

Bil service

Vi laver service på din bil eller bådmotor, med kvalitets godkendte reservedele, godkendte service skemaer og testudstyr. Så du kan bevare fabriksgarantien.

Båd eller andet fartøj med særlige behov?

Vi kommer gerne ud til dig på havnen eller hvor din båd nu står, for at udføre en reparation eller service. Kan det ikke lade sig gøre på stedet hjælper vi dig gerne med bugsering til og fra værkstedet. Udførelse af arbejde uden for normal arbejdstid kan gøres efter aftale.

Betaling

Hos os kan du betale med kontanter, dankort, mobile-pay og få en regning. Har du problemer med at skaffe penge til en reparation kan vi tilbyde dig en billig finansierings ordning. Så du slipper for hovedpine hvis kontoen er tom og bilen ikke vil starte.

Vores vision

Vi vil fortsætte med at være det lille og fleksible værksted, der kan give gode priser og bevare kvaliteten i det arbejde vi udfører.

Det vil vi gøre igennem kurser, og ved at holde vores værksteds udstyr up to date. Samtidig er vigtigt for os at du som kunde føler at du er kommet til det helt rigtige værksted, og at du føler at du kan have fuld tillid til alt hvad vi laver for dig. Vores kunder er altid i fokus…

Ofte stillede spørgsmål.

  • Kan i skifte pærer på min bil

    Ja selvfølgelig kan vi det. Dette behøver ikke tidsbetilling. Vi har altid de mest almindelige pære typer på lager. Du betaler kun for pæren, vi skifter den med det samme så du hurtigt kan komme på vejen igen.

  • Kan i fastgøre mine nummerplader?

    Jep, du kan få dem fastgjort hos os. Vi har også godkendte nummerpladerammer, skruer og hætter.

  • Kan i servicere havemaskiner?

    Vi har altid serviceret og udført reparationer på buskryddere, plæneklippere, kædesave og hækklippere. Vi har også en del salg af denne slags værktøj fra vores butik.

© Copyright 2015 webdesign af Mal-foto